Qui som

Bloom Design Barcelona

Les arrels de Bloom Design Barcelona neixen l’any 1998, en què es va començar a crear un grup de treball que s’encarrega de traçar des de les primeres línies d’un projecte fins a finalitzar l’últim detall. Des de llavors fins ara s’han anat seleccionant els millors grups de treball, sent conscients que la qualitat en la fase d’execució del projecte és fonamental per a l’èxit. L’equip està format per Arquitectes, Arquitectes tècnics, Creatius, Delineants i Coordinadors.

david-bloom-design-bcn

Creatiu de Projectes i Project Management

David Bloom

jordi-garrigos-bloom

Coordinador de Projectes i Administració

Jordi Garrigós

El nostre estil

Els nostres projectes són d’aire mediterrani, busquem senzillesa, elegància i llum, espais amplis plens de vida. Creem els projectes involucrant als nostres clients, assimilem la informació rebuda d’ells i la transformem creant ambients per gaudir, donant funcionalitat a la perfecció de la imatge visual.

Què fem

Creem projectes de tot tipus de pressupostos, la nostra filosofia és que es poden obtenir resultats espectaculars amb una relació qualitat-preu immillorable, aquí està el que ens diferencia dels altres

Per a això disposem d’un gran ampli ventall de professionals de la construcció, industrials, proveïdors, tots ells seleccionats durant anys d’experiència. Al costat d’ells hem realitzat projectes diversos en l’àmbit de residències privades, hotels i locals comercials, havent atès a clients notables.

El nostre equip

El nostre equip de disseny en residencial a més de tot l’interiorisme també s’encarrega de el disseny de cuines i la seva execució, disseny de mobles i execució, disseny d’exteriors, i tots els detalls perquè el client només hagi de portar els seus objectes personals un cop finalitzada l’obra. El seguiment amb el client és molt personalitzat, assessorant i orientat en totes les facetes, la nostra meta és millorar el projecte a mesura que l’obra avança.

Coordinació

Quan els projectes entren en la seva fase executiva, la bona coordinació entre els diferents professionals que intervenen és vital per mantenir els terminis i garantir la qualitat del resultat final. Aquesta capacitat és molt apreciada pels nostres clients, ja que els estalvia les incidències habituals en el dia a dia de les obres de construcció i els proporciona la seguretat de saber que un equip amb experiència vetlla per la seva tranquil·litat.

Equip Tècnic

Pere Guillén
Arquitecte superior

Jordi Llácer
Arquitecte tècnic

Fernando Montes
Arquitecte superior

Jaume Ferrándiz
Delineant projectista

Laura Albert
Delineant projectista