FRONTAL-DIA-2
FRONTAL-DIA-1
FRONTAL-NIT-1
LATERAL-DIA-1

Casa Samekh

Descripció

A Bloom Design Barcelona ens complau presentar la nostra darrera creació: la Casa Samekh. Aquest espectacular projecte ubicat a la prestigiosa població de Sant Andreu de Llavaneres és molt a prop del nucli urbà, a un pas del mar, del Club de Golf Llavaneres ia 30 minuts de la ciutat de Barcelona. Seguint amb la línia que ens caracteritza, és un habitatge de caràcter mediterrani i contemporani on la llum natural és protagonista.

En aquest projecte s'ha treballat exhaustivament buscant el detall, el disseny i una cosa bàsica... la funcionalitat. Tant la zona de dia com la de nit estan en una sola planta i tota la planta està a nivell de jardí, per aconseguir el concepte d'una casa sense escales, tan sols per anar al garatge o a l'estudi.

A la recerca d'un estil contemporani hem creat dos volums diferenciats en forma de L, el principal amb la coberta inclinada a una aigua per dotar de força i disseny l'edifici, el segon amb una coberta plana invertida, fusionant així dos estils de coberta diferents.

El primer edifici és la zona de dia, el qual, a més de la coberta inclinada, té una espectacular doble alçada que omplirà de llum aquesta estança, que alhora disposa de tres zones que estan en un mateix ambient però diferenciades de forma intel·ligent. D'una banda trobem l'entrada principal amb un passadís decorat amb mur de pedra natural i una cuina àmplia, que incorpora una illa amb una taula de roure i la zona d'aigües, en aquesta zona hi ha la taula del saló. Separat per una xemeneia hi ha la zona acollidora del sofà, on s'ubicaran les escales d'accés a l'estudi. La zona de l'estudi és una sala espectacular oberta al saló amb una tribuna a la doble alçada, una zona que pot tenir diferents funcionalitats que adaptarà el futur comprador del projecte. Disposarà de paret de vidre cap al carrer des d'on es pot veure el mar i cap a la part posterior de la casa, on s'instal·larà un jardí per donar un toc de vegetació a aquesta zona.