Sant Sebastià Llavaneres

The estate has 8,000 m2 of flat area facing south, its views are lost in the sea, making it a unique viewpoint.

Diagonal Barcelona

New comprehensive restoration project for a young family.

Arenys VL

We already have it here!! Very happy to be able to confirm a project in which we have been working for a while.

Mataró JVF

We love to show that if you already have a home tense, the only thing you need to start a new home is desire and good taste.

Ganduxer

A large, square, corner and regular floor, a real gift.

Fleming

Who says we like to throw it all away and rebuild it?

Sarrià

Some old clients call us to re-commission a work because we are doing something right.

Diagonal II

The comprehensive reform of this house has meant modifying part of the distribution.

TN Sant Joan Despí

How to rethink a duplex making the most of it.

Barcelona Cavallers

A rental home can be a home … very exclusive.

Peretons Barcelona

This project was designed in 2009 on a plot of 800m2 in Cabrils.

Bonet Argentona

We are currently in the process of developing the design of this project, finalising the details with our customers.

Puig Barcelona

A 2008 integral project of a detached house, dominated by a facade with large windows, giving light to the interior spaces.

Descartes Barcelona

This Project was carried out in 2009, the interior distribution was completely modified and adapted to the needs of the owners.

Sant Pol (II)

A 2008 project, located in Sant Pol de Mar, on a plot of 1,000 m2, custom made for a Dutch client who loves the Mediterranean climate.

Balmes Barcelona

It’s a complete restoration in a duplex penthouse of 350m2. In this 1950 building, the housing was in its original state of art.

Sant Pol (I)

A 2006 integral project for single-family house on the coast of the Maresme.

PGA Girona

The project is located within the field of PGA golf de Catalunya, on a level plot of 4,000 m2., the place is wonderful, full of peace and quiet.

Sant Gervasi Barcelona

This 2010 project is located in the Calle Sant Gervasi de Cassoles, Barcelona, within a small listed building which had to be completely redone.

Can Teixidor Alella

Our firm has designed this project offering big spaces, taking advantage of all meters, adapting them to functionality.